Wilt u een product kopen, maar heeft u geen idee hoe u het thuis moet krijgen? Bel meteen Rawda Logistics en uw product wordt voordelig, veilig en snel bij u thuis bezorgd. Wanneer wij niet voor onze vaste klanten aan het rijden zijn bezorgen we graag uw goederen voor u thuis. Rawda Logistics is een van de weinige logistieke dienstverleners die deze service extra aanbied.   

Uw persoonlijke goederen bezorgd door een professionele bezorgdienst

Als u niet het juiste vervoersmiddel ter beschikking heeft, dan is het huren van een busje vaak het eerste dat in u opkomt. Dit kost u uw eigen tijd en brengt extra kosten met zich mee. Denk aan: Borg, kilometers en benzine. 

  • Bij Rawda Logistics hanteren we een vast tarief voor uw zending.
  • Wij helpen u ook nog een kwartier lang gratis met laden en lossen!

Zo bent u er zelf geen tijd aan kwijt en heeft u er geen omkijk naar. Vraag een offerte aan en Rawda Logistics doet de rest!

 

 

Hoe werkt het?

  1. U vraagt een offerte aan;
  2. Na uw goedkeuring vertrekken we direct op gewenste datum en tijdstip;
  3. U wordt gebeld als het product is ingeladen en er wordt direct verteld hoe laat de koerier ongeveer bij u is;
  4. De koerier levert het product bij u af en helpt u bij het laden en lossen;
  5. Per mail krijgt u de vrachtbrief waarin u alle informatie van de bezorging terugziet;
  6. U krijgt meteen na de bezorging een overzichtelijke factuur van de bezorging.

*Let echter wel op de volgende punten bij uw aankoop:

- De betaling dient ter plaatse contant te worden voldaan.

- U dient zelf door te geven dat uw product door ons wordt opgehaald.

- Indien wij voor het afhalen van uw product een afhaalbon nodig hebben dient u dit aan ons te overhandigen. U kunt dit digitaal, per post, of persoonlijk doen.

- Het product dient te allen tijde op een veilige manier te zijn verpakt. Met een goede verpakking vergroot u de kans dat uw zending in perfecte staat aan komt. U kunt het product zelf verpakken of u kunt uw product door Rawda Logistics laten verpakken. Uitgebreide informatie over onze verpakkingen vindt u onder het kopje ‘’Verpakkingen’’.

Heeft u een vervoersprobleem? Uw Rawda Koerier staat voor u klaar. Gemakkelijk, snel en voordelig. Wilt u weten hoeveel geld u bespaart op uw bezorging?