Logistieke maatoplossing

We hebben bij Rawda Logistics een logistieke maatoplossing ontwikkelt waarbij we in staat zijn uw bezorgservice te optimaliseren. We zorgen ervoor dat uw distributie sneller, exacter en servicegerichter wordt. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en bekijken we hoe we u naar een hogere marktpositie kunnen brengen door uw logistiek te optimaliseren.

Bel ons direct voor een afspraak, dan vertellen we u onder het genot van een bakje koffie wat we voor u kunnen betekenen.

Voor topspelers

Een goede bezorgservice is van cruciaal belang voor iedere organisatie die met logistiek te maken heeft. Topspelers hebben te maken met een ingewikkeld proces waarbij er rekening dient te worden gehouden met allerlei aspecten. Met onze maatoplossing kunt u nu sneller uw goederen laten bezorgen. Onze unieke service is geschikt voor zowel pakket als witgoed vervoer. De tarieven worden voor uw organisatie op maat gemaakt. Om gebruik te kunnen maken van onze snelle service dient u nog wel aan de voorwaarden te voldoen. Tijdens een informatief gesprek lichten we dit graag aan u toe.

 

Logistieke bedrijven

Rawda Logistics werkt ook samen met collega distributiebedrijven. Wij ondersteunen een aantal grote koeriersbedrijven in hun werkzaamheden. 

Webshops & Startup ondernemers

Heeft u een webshop en gaat u in volumes te versturen? Dan kunt ook u gebruik maken van onze logistieke oplossing. Samen met u zorgen we ervoor dat u direct uitstijgt binnen uw markt. We begeleiden u in de wondere wereld van logistiek en stellen onze service volledig af aan uw wensen en belangen. 

 

Meer weten over onze Distributie Service? Bel ons direct op 085 401 73 90, mail naar info@rawdalogistics.nl of vul ons contactformulier in.