Logistieke maatoplossing

Wij hebben bij Rawda Logistics Group een logistieke maatoplossing ontwikkelt waarbij we in staat zijn uw bezorgservice te optimaliseren. We zorgen ervoor dat uw distributie sneller, exacter en servicegerichter wordt. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en bekijken we hoe we u naar een hogere marktpositie kunnen brengen door uw logistiek te optimaliseren.

E-mail ons direct voor meer informatie , We vertellen u graag onder het genot van een bakje koffie wat we voor u kunnen betekenen.

Voor topspelers

Een goede bezorgservice is van cruciaal belang voor iedere organisatie die met transport & logistiek te maken heeft. Topspelers hebben te maken met een ingewikkeld proces waarbij er rekening dient te worden gehouden met allerlei aspecten. Met onze maatoplossing kunt u nu snel en veilig uw goederen laten bezorgen.  De tarieven worden voor uw organisatie op maat gemaakt. Om gebruik te kunnen maken van onze service dient u nog wel aan de voorwaarden te voldoen. Tijdens een informatief gesprek lichten we dit graag aan u toe.

Collegiale Transportbedrijven

Rawda Logistics Group werkt ook samen met collega transporteurs. Wij ondersteunen een aantal grote transportbedrijven in hun werkzaamheden. Als logistieke partner hebben wij hier een gezamenlijke doel en nemen hier dan ook onze verantwoordelijkheid. Het doel kan naar onze inzichten alleen gerealiseerd worden als wij de bezorgservice optimaliseren zodat u als relatie zich ook kunt onderscheiden. Dit resulteert uiteindelijk in een win-win situatie.

Webshops & Startup ondernemers

Heeft u een webshop en gaat u in volumes te versturen? Dan kunt ook u gebruik maken van onze logistieke oplossing. Samen met u zorgen we ervoor dat u direct uitstijgt binnen uw markt. We begeleiden u in de wondere wereld van logistiek en stellen onze service volledig af aan uw wensen en belangen.

Meer weten over onze Distributie Service? Bel ons direct op 085 401 73 90, mail naar info@rawdalogistics.nl of vul ons contactformulier in.

Fout: Contact formulier niet gevonden.