Ilias Ouchan

Founder/CEO Rawda Logistics Group BV

Ilias is de oprichter & CEO van het bedrijf. In 2013 is hij op 21e jarige leeftijd met 1 busje zijn transportbedrijf begonnen en daarbij zijn droomreis als ondernemer. Rawda Logistics Group is ruim 10 jaar verder uitgegroeid tot een volwaardige en betrouwbare organisatie in het klein en groot transport binnen de sector. Wij beschikken over een ervaren team met een divers en modern wagenpark.

Logistics on another level

Ilias is een vertrouwd gezicht in de transportwereld. Hij wil met zijn organisatie helpen het logistiek proces naar een next level te brengen. Ons doel is om in elke niche een gepersonaliseerde transportoplossing te bieden aan onze klanten. Wat wij net zo belangrijk vinden, is het zorgen voor een fijne bedrijfscultuur. Alleen samen met onze mensen kunnen wij ervoor zorgen dat het schip op een succesvolle koers vaart. Hij besloot daarom zijn transportbedrijf op te richten en deze elementen als standaard te implementeren.

Wilt u meer weten over Rawda Logistics Group en de mogelijkheden die we u kunnen bieden? Onze mensen helpen u graag op weg.