De S-E-P formule

Rawda Logistics onderscheid zich door zich te houden aan een bedrijfsformule genaamd S-E-P. Dit staat voor Sneller, Exacter en Persoonlijker. We willen klanten laten uitstijgen hun branche. Dat kan alleen als wij de bezorgservice naar een next-level optimaliseren zodat ook zij zich kunnen onderscheiden. Dit resulteert uiteindelijk in een win-win situatie.

Sneller

Nieuwsgierig naar hoe we sneller zijn? Voor team Rawda is dit simpel.. of eigenlijk bedoelen we dit simpel te kunnen uitleggen, maar we doen natuurlijk veel meer!

Op het moment dat wij uw goederen bezorgen doen wij dat alleen voor u. Uw goederen bezorgen wij niet in combinatie met goederen van onze andere klanten. U bent vast gewend dat een koerier +- 100 pakketten van allerlei verschillende klanten in zijn bestelbus heeft liggen. Rawda Logistics behandeld iedere klant individueel en wordt een verlengstuk van uw organisatie. U heeft bij ons een vast team dat zich bezighoudt met uw organisatie en vaste koeriers die voor u rijden. Dit zorgt onder andere voor een enorme tijdwinst en een unieke service.

Exacter

U heeft de hele dag vrijgenomen omdat u niet weet hoelaat de koerier uw pakket komt bezorgen, komt dit u bekend voor? We hebben bij Rawda Logistics onderzoek gedaan naar punten die ontbreken in onze markt. We kwamen tot de conclusie dat klanten nooit een exact tijdstip van de levering doorgecommuniceerd krijgen,  maar dit altijd in ruime tijdvakken wordt aangegeven. Daar wouden wij wat aan doen!

We werken met een routeoptimalisatie die ons werk inzichtelijk in kaart brengt. Het systeem laat ons precies zien hoelaat de koerier bij uw adres arriveert en dat communiceren wij naar u en uw klant door. Zo kunt u zelfs 15 min voor tijd nog even snel boodschappen doen voor de koerier bij u aan de deur staat. 

Persoonlijker

Bij Rawda Logistics staat openheid en eerlijkheid hoog in het vaandel. Wij wensen daarom geheel transparant te zijn voor onze opdrachtgevers. We doen het werk met passie en dat ziet u terug als we bij u aan de deur staan en wanneer we met u bellen of mailen. We gaan altijd een stapje verder in de service die we verlenen. WE DO WHATEVER IT TAKES!      

Wilt u meer weten over Rawda Logistics en de mogelijkheden die we u kunnen bieden? Neem direct contact met ons op!